06-01-2020

Twente sterk vertegenwoordigd op CES 2020

7-10 JANUARI 2020, LAS VEGAS

Twente sterk vertegenwoordigd op CES 2020, Las Vegas

Wereldwijd opererende bedrijven als Samsung en Amazon presenteren hier hun product aankondigingen en veelbelovende innovaties voor de toekomst.

Net als vorig jaar is onze regio sterk vertegenwoordigd op ‘s werelds grootste technologiebeurs CES Las Vegas. Onder andere de Twentse startups DEN Smart Home, Fluidensity, LoCoMoGo, Didux.io, VidiNexus, Mindhash en scale-ups Athom b.v. en Xsens reizen af naar Las Vegas om hun technologie te presenteren. Een aantal daarvan is onderdeel van de Nederlandse delegatie geleid door staatssecretaris Mona Keijzer en Special Envoy Constantijn van Oranje. Vanuit Novel-T reizen experts mee om de bedrijven te ondersteunen en het Twentse ecosysteem te vertegenwoordigen.
CES (Consumer Electronics Show) is ’s werelds grootste technologiebeurs en vindt dit jaar van 7 tot 10 januari plaats in Las Vegas. Wereldwijd opererende techbedrijven als Google, Samsung en Amazon presenteren hier hun product aankondigingen en veelbelovende startups de innovaties van de toekomst.

Mike Verkouter, manager startup acceleratie en founder van het Novel-T START program licht toe: “Naast het ondersteunen van de Twentse startups en scale-ups in hun zoektocht naar investeerders, klanten en relaties waarbij het feit dat de Universiteit Twente al meer dan 1.000 startups en spin-offs heeft voortgebracht veel deuren opent, zijn we als Novel-T ook op CES om verder te bouwen aan dat Twentse ecosysteem. Dat betekent dat we nu al relaties opbouwen met een relevant netwerk van o.a. investeerders, grote bedrijven en andere ecosystemen om waarde toe te kunnen voegen aan alle briljante (nieuwe) ondernemers en innovators op het moment dat zij dat nodig hebben.”

Neem voor meer informatie over dit bericht contact op met Heidi van den Bos, h.vandenbos@novelt.com of +31 6 2492 3243.

Contact

 

 

Privacy Statement
Cookiebeleid
Algemene voorwaarden

Privacy & Terms

  • Universiteit Twente
  • Hengelosestraat 500
  • The Gallery, Novel-T office
  • T: +31 (0)53 483 6800
  • info@medtechfund.nl