Aanvraagprocedure

High Tech Funds heeft veel ervaring met de beoordeling en financiering van apparatuur. We denken graag met je mee over maatwerkoplossingen.

Aanvraagprocedure

Past financiering door High Tech Funds in de groeistrategie van je bedrijf? We beiden twee fondsen aan: MedTech Fund en High Tech Fund. We lopen hieronder alle stappen van de aanvraagprocedure met je door.

1. NEEM CONTACT OP

Heb je interesse in een van MedTech Fund of High Tech Fund? Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden. We vragen je vervolgens om een paar vragen te beantwoorden om eventuele passendheid van financiering door High Tech Funds te beoordelen.

Neem direct contact op

2. INTAKEGESPREK

Als financiering door High Tech Funds in essentie passend is, zal de fondsmanager je een voorstel sturen voor een (digitaal of telefonisch) intakegesprek. Je voert een intakegesprek met de fondsmanager om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn.

3. INDIENEN AANVRAAG

Volgt er een positief oordeel uit het intakegesprek? Dan ontvang je van ons een aanvraagformulier. Voordat je het formulier officieel indient, raden we aan het concept te laten checken door de fondsmanager.

4. TOETSING AAN CRITERIA

We toetsen de aanvraag op kwaliteit en (financiƫle) haalbaarheid.

5. VOORSTEL PRESENTEREN

Als het voorstel voldoet aan de criteria dan volgt een presentatie aan en gesprek met de investeringscommissie. De commissie beoordeelt de aanvragen vier keer per jaar op vastgestelde momenten. Deze momenten staan in onze kalender.

6. ADVIES

Op basis van de ingeleverde documenten en de presentatie van het voorstel geeft de investeringscommissie een advies aan het fondsbestuur.

7. BESLUITVORMING

Het bestuur van High Tech Funds besluit, mede op basis van het advies van de investeringscommissie, of zij de gevraagde financiering (lease) toekennen. Wij informeren je hierover, doorgaans binnen twee weken na de presentatie. Bij een positief besluit stemmen we eveneens een aantal andere zaken met je af, zoals de leaseovereenkomst.

8. MONITORING

High Tech Funds kan tijdens de looptijd (financiƫle) informatie opvragen en/of met je in gesprek gaan om de financiering te monitoren.

Contact

 

 

Privacy Statement
Cookiebeleid
Algemene voorwaarden

Privacy & Terms

  • Universiteit Twente
  • Hengelosestraat 500
  • The Gallery, Novel-T office
  • T: +31 (0)53 483 6800
  • info@medtechfund.nl